U-Control


App U-Control

Het grootste pluspunt van technologie is dat we tijd en energie kunnen besparen, waardoor we meer tijd voor onszelf hebben.

Het is ook een voordeel dat we onze dagelijkse handelingen kunnen vereenvoudigen en versnellen. Rijd met de auto de garage uit, sluit de poort, laat de rolluiken zakken als u weet dat u een tijdje weg bent: dit zijn allemaal dingen die we automatisch doen en die nu geautomatiseerd worden, in de ware zin van het woord.

Bedien domotica ook buitenshuis, weet in real time of er iets open, geblokkeerd of gesloten is om in te grijpen en de nodige wijzigingen aan te brengen. Dit vergroot onze mogelijkheden en maakt dat we alle kleine dagdagelijkse dingen onder de knie hebben.

App U-Control

Technische informatie

Dankzij de GPS-functie is het nu mogelijk om uw domotica automatisch te regelen wanneer uw smartphone zich binnen de vooraf ingestelde afstand bevindt. Deze functie is zeer handig, omdat uw poort bijvoorbeeld automatisch opent wanneer u aankomt, waardoor u helemaal niet hoeft te wachten. Vooral motorrijders zullen dit waarderen, vooral op regenachtige dagen! U kunt meerdere automatiseringen tegelijk beheren, met slechts één klik. Als u bijvoorbeeld uw huis verlaat, vergrendelt u met één druk op de knop alle automatisering, inclusief niet-Bft-producten dankzij de B-Eba Wi-Fi die op de Clonix-kaart geïnstalleerd is. Er is ook aandacht besteed aan andere gebruikers en deze functies kunnen eenvoudig gedeeld worden. Zodra de app en B-Eba Wi-Fi geïnstalleerd en geconfigureerd zijn, kunt u een unieke link delen en andere gebruikers machtigen om de domotica te bedienen. Deze link installeert zich automatisch in slechts een paar klikken en er is geen nieuwe configuratie nodig! Indien nodig kan de beheerder de toegang als gast altijd direct intrekken met een simpele klik. Voor een goede werking moet de B-Eba Wi-Fi-kaart verbonden zijn met het Wi-Fi-netwerk met internettoegang in huis. Indien nodig kunnen Wi-Fi repeaters gebruikt worden.

Video

Store

App Store
Downloaden
Google Play
Downloaden