Automatiseringssystemen voor commercieel gebruik

De technologie in dienst van de bedrijven.

Bft biedt toonaangevende oplossingen, die voldoen aan alle technische en operationele eisen van installateurs in de sector van toegangsautomatisering voor gebouwen. Door de jaren heen hebben we een ruim assortiment technologisch geavanceerde producten ontwikkeld en gecreëerd, ondersteund door software waarmee diverse operatoren tegelijk kunnen worden bediend, zelfs op afstand.

Dankzij onze expertise in toegangsautomatisering voor industriële en commerciële structuren kunnen we installateurs niet alleen de beste producten, maar ook de nodige ondersteuning bieden om efficiënt te werken, via de organisatie van trainingssessies op locatie tijdens installatie en onderhoud van het systeem.

Ontdek de producten, oplossingen en services van Bft voor toegangsautomatisering voor gebouwen.

Services

Professionaliteit en kwaliteit gaan verder dan het product en zijn ook te herkennen in de dienstverlening aan de klant.

DIENSTEN VAN BFT

BFT staat niet alleen garant voor kwalitatieve producten en doeltreffende oplossingen, maar biedt ook diensten voor de installatie van een barrière in plaats van verkeerspaaltjes:

OPLEIDING OVER HET PRODUCTASSORTIMENT

BFT organiseert voortdurend technische opleidingen voor gespecialiseerde installateurs, over het volledige gamma en de vele technische kenmerken van onze producten voor toegangsautomatisering voor gebouwen.

HULP BIJ HET OPSTARTEN

Voor de uitvoering van bijzonder complexe oplossingen kunnen onze gespecialiseerde technici u begeleiden bij de eerste fasen voor installatie, zodat u alle geldende regelgeving in uw land kunt naleven. Opstarten van het systeem omvat ook een opleidingssessie ter plaatse voor personen die onderhoud van het systeem zullen uitvoeren.

ONLINE CURSUSSEN VIA WEBEX-PLATFORM

We willen onze diensten uitbreiden en onze internationale klanten helpen. Daarom gebruiken we een online "WebEx"-platform om technische cursussen te geven en klanten stap voor stap te helpen, met de nodige knowhow over producten voor toegangsautomatisering voor gebouwen.

OP MAAT GEMAAKTE AUTOMATISCHE DEUREN

De diensten van BFT omvatten onder meer het beheer van automatische deuren. Onze diensten omvatten het knippen van onderdelen en assembleren van automatische deuren op maat, volgens wat de klant nodig heeft, voor snelle uitvoerings- en leveringstermijnen.

MEER INFORMATIE

Neem contact op