Automatiseringssystemen voor Gebruik in Steden

Een slimmere stad, op mensenmaat.

Systemen voor het beheer van wagenparken, slagbomen, verkeerspaaltjes en toegangscontrole in stadscentra zijn enkele van de producten die Bft heeft ontworpen voor de sector van stedelijke toegangsautomatisering. Dankzij onze jarenlange expertise begrijpen onze technici perfect wat u nodig hebt en stellen ze een offerte op maat voor, met bijzondere aandacht voor kostenbesparing. Specifieke systemen voor beheer van het stadsverkeer van Bft bieden de recentste oplossingen met hoogtechnologische inhoud en garanderen gekwalificeerde professionele assistentie tijdens uitvoering en onderhoud van het systeem.

Ontdek de producten, oplossingen en services van Bft voor stedelijke toegangsautomatisering.

Services

Professionaliteit en kwaliteit gaan verder dan het product en zijn ook te herkennen in de dienstverlening aan de klant.

ONTWERP-ENGINEERING

Dankzij onze jarenlange expertise begrijpen onze technici perfect wat u nodig hebt en stellen ze de beste aanbieding op maat voor, met oog voor kostenbesparing.

CREATIE PROJECT

Wanneer ons team van experts goed begrijpt wat u wenst, wordt uw systeem gecreëerd, bekabeld en getest voor gebruik, zodat er geen verrassingen zijn tijdens de installatie.

OPSTARTEN

Onze gespecialiseerde technici installeren uw systeem volgens alle geldende regelgeving in uw land. Opstarten van het systeem omvat ook een opleidingssessie ter plaatse voor personen die het systeem zullen onderhouden.

ASSISTENTIE NA VERKOOP

4.1 module 1: Prioritaire telefonische assistentie

Met dit pakket heeft de klant recht op prioritaire telefonische assistentie. Op verzoek neemt een gespecialiseerde technicus van Bft contact met u op voor assistentie. Onze ervaring leert ons dat de meeste verzoeken om assistentie via de telefoon of met online assistentie kunnen worden opgelost.


4.2 module 2 : module 1 + Prioritaire online assistentie

Via ons online beheersysteem maken onze technici verbinding met uw systeem om het probleem op te lossen. Onze ervaring leert ons dat de meeste verzoeken om assistentie via de telefoon of met online assistentie opgelost kunnen worden.


4.3 module 3 : module 2 + Prioritaire interventie ter plaatse

Wanneer het probleem niet telefonisch of online opgelost kan worden, geeft pakket 3 recht op een aantal prioritaire interventies ter plaatse: een groep gespecialiseerde technici voert een interventie uit aan het systeem om het probleem op te lossen.


4.4 Training ter plaatse en klassikaal

Bft organiseert online en klassikale cursussen voor optimaal beheer van het parkeersysteem. De cursussen worden aangepast naar behoefte en gegeven door technisch personeel dat de werkmethoden en het onderhoud van het systeem illustreert.


4.5 Veiligheidskit

Wanneer het systeem ontworpen wordt, bepalen technici van Bft de meest kritieke vervangingsonderdelen voor uw systeem in de specifieke installatie. Met deze originele onderdelen ter beschikking is er nooit een probleem van systeemuitval, zodat de continuïteit van uw investering gegarandeerd blijft.


4.6 Automatische helpdesk

Dit softwarepakket voor wagenparkbeheer stuurt automatisch een bepaald aantal waarschuwingen naar de helpdesk van Bft. Zelfs als de parkeerruimte onbemand is, zal het verzoek om assistentie de technici van Bft dus automatisch bereiken.


4.7 Preventief onderhoud

Dankzij periodieke preventieve controles die ter plaatse uitgevoerd worden door gespecialiseerde technici van Bft, kunnen eventuele storingen van het systeem voorkomen worden. U beslist hoeveel controles uitgevoerd worden en hoe vaak dat gebeurt, en wij doen de rest.


4.8 Software-upgrades

De beheersoftware is een dynamisch product. Daarom biedt Bft periodieke software-upgrades die onze technische afdeling uitvoert via een internetverbinding.

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan. Laad de pagina opnieuw of probeer het later opnieuw.