Technologie

Exclusieve technologieën, om iedereen een stapje voor te blijven.


d-track

De benodigde aandrijving voor een veilige werking. Een intelligent beheersysteem voor aandrijving op basis van de microprocessortechnologie van besturingseenheden van BFT. Het systeem verzamelt gegevens van diverse indicatoren en werkt de vereiste mate van aandrijving bij om de handeling uit te voeren. Met D-Track kan de installateur ook de bij wet vereiste certificeringen bieden. Conventionele besturingseenheden "lezen" de exacte positie van de deur niet en passen bijgevolg steeds constante niveaus van aandrijving toe, zonder stabiele gevoeligheid te garanderen tijdens het openen en sluiten. Besturingsapparaten van BFT registreren lichte variaties in kracht voor de poort of deur, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen of slijtage, zodat de motor steeds het optimale koppel ontvangt. Een conventionele besturingseenheid kan deze variaties in aandrijving niet detecteren, wat ertoe kan leiden dat deze de aanwezigheid van onbestaande hindernissen kan aangeven. Het systeem van BFT garandeert dus maximale veiligheid en perfecte werking van het systeem, ongeacht de weersomstandigheden, de temperatuur en de mate van mechanische slijtage.

er-ready

Het nieuwe codesysteem om afstandsbedieningen direct te klonen. Dit systeem is gebaseerd op microprocessortechnologie en elke MITTO-besturing voor afstandsbediening in een MITTO REPLAY-afstandsbediening kan ermee worden gekloond. De eerste afstandsbediening "leert" de tweede de juiste code, die automatisch wordt opgeslagen in de ontvanger wanneer deze voor het eerst wordt gebruikt. Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij het gebruik van het Rolling Code-systeem voor veilige transmissie.

Silentech

‘Silentech’, de technologie van Bft die dankzij zorgvuldig en constant onderzoek op de mechanische componenten in onze motoren, in staat is om een productassortiment te bieden dat één van de stilste in de handel is.

EFO

EFO is een apparaat dat wordt gebruikt bij hydraulische verkeerspaaltjes, zodat het paaltje snel omhoog kan worden gebracht (ongeveer 3 keer sneller dan de standaardsnelheid), wat van essentieel belang is in noodsituaties. Het apparaat bestaat uit een hogedrukreservoir dat, wanneer het wordt geactiveerd, de hydraulische pomp extra stuwing geeft. Nadat het systeem is gebruikt, wordt het automatisch opnieuw ingesteld, zonder dat hiervoor onderhoud is vereist.

IWA certification

Antiterrorisme-certificaat.
Het verkeerspaaltje X-Pass B 330/1200 is Iwa-gecertificeerd, waardoor het is geclassificeerd als antiterrorisme-apparaat.
Tijdens botstests slaagde één van deze verkeerspaaltjes erin een voertuig van 7200 kg met een snelheid van 80 km/u tegen te houden.
De perfecte oplossing om gevoelige gebouwen te beveiligen, zoals legerkazernes, banken en ambassades, tegen binnendringen van potentieel gevaarlijke voertuigen. De test werd uitgevoerd door het Britse bedrijf Mira, gespecialiseerd in innovatie in de wereld van engineering en producttests.

Easy

Hydraulische pomp met vereenvoudigde toegang: deze oplossing, die wordt gebruikt in bepaalde modellen van hydraulische verkeerspaaltjes van BFT, zorgt voor snel onderhoud zonder dat er een kraan nodig is om het paaltje omhoog te brengen.

tri

Driefasige inductiemotor: dit apparaat, dat in bepaalde modellen van barrières van BFT zit, zorgt ervoor dat de motor onderhoudsvrij is en biedt extreme duurzaamheid en stille werking. Het kan ook worden gebruikt in gevarenzones, aangezien het geen vonken produceert.

Encoder

Inductieve encoder: een contactloos apparaat met hoge resolutie om hindernissen te detecteren. Dit apparaat zorgt ervoor dat de beweging snel kan worden omgekeerd en dat de beweging steeds erg vlot gebeurt tijdens versnellen en vertragen.

Block

Systeem met handgreep voor aanzwengelen: samen met de omkeerbaarheid van de reductie-eenheid, biedt dit apparaat voor bepaalde modellen van barrières van BFT bescherming tegen vandalisme, zodat de poort niet ongewenst kan worden geopend.

Oil Gear

Reductie-eenheid in oliebad: het apparaat in specifieke modellen van barrières van BFT dat zorgt voor een lange duurzaamheid in een onderhoudsvrij systeem; dit garandeert ook dat de installatie erg stil werkt en dat de beweging kan worden omgekeerd.

inverter

Het motortoerental wordt voortdurend geregeld. De omvormer is een elektronisch apparaat waarmee het motortoerental op elk moment kan worden geregeld. Zo blijft de installatie veilig en betrouwbaar en gaat ze veel langer mee. Dat komt omdat de omvormer de belasting op de mechanische onderdelen beperkt, zodat ze aan minder spanningen onderhevig zijn. Het systeem zorgt ook voor het beheer van automatische openings- en sluitingstijden.

rolling code

ecosol

Een systeem dat wordt aangedreven door zonne-energie en geschikt is voor alle laagspanningsinstallaties. Ecosol is niet alleen technologie met respect voor het milieu, maar is ook een praktische oplossing voor deuren en poorten die moeilijk aan te sluiten zijn op het stroomnet. Dankzij compatibiliteit met alle nieuwe en oude 24V-systemen kan Ecosol in elke situatie worden geïnstalleerd. Ecosol, voor schone, hernieuwbare en eindeloze energie.

24 V

Accurate, veilige en betrouwbare technologie. 24V-technologie van BFT garandeert optimale prestaties met een accurate afstelling van vertraging bij het sluiten en openen. Een ander belangrijk aspect is veiligheid, zodat de beweging onmiddellijk stopt en omkeert als er hindernissen worden gedetecteerd. De efficiëntie van de technologie staat garant voor de betrouwbaarheid van het product.

Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan. Laad de pagina opnieuw of probeer het later opnieuw.