Mission

Word lid van ons team: STEEDS TOONAANGEVEND!


Geavanceerde oplossingen, met unieke en exclusieve functies. Maar ook eenvoudig, toegankelijk en dicht bij de mensen. De recentste technologieën, ontworpen om iedereen het leven makkelijker te maken: voor installateurs en gebruikers. Dat zijn wij vandaag: een bedrijf gericht op de behoeften van vandaag, met oog voor de toekomst.

Een professioneel en begripvol bedrijf, in staat om partners bij de hand te nemen en, dankzij onze aanpak als allround specialist in toegangsautomatisering, hen aan een dynamisch tempo te laten groeien, zodat ze steeds toonaangevend kunnen zijn. Een bedrijf waar het technisch aspect wordt ondersteund door de kracht van passie, en waar technische expertise wordt aangevuld met briljante, levendige inventiviteit. Omdat we naar u luisteren, u begrijpen, uw behoeften aanpakken en u nieuwe kansen bieden; zodat u steeds het beste krijgt, met steeds meer verfijnde hulpmiddelen, ontworpen om steeds betere prestaties te leveren. Snelle en intelligente technologie, die steeds sneller groeit: zodat we vooruitgang kunnen boeken aan het tempo van innovatie en, samen met u, steeds toonaangevend kunnen zijn.

Een aanpak van een specialist in volledige toegang met belangrijke professionele hulpmiddelen voor installateurs en meer controle voor consumenten.

Mee met zijn tijd, dicht bij onze mensen: onze innovatieve technologie heeft een kloppend hart.  

Alleen op deze manier staan de meest geavanceerde prestaties zij aan zij met eenvoud, voor een onvervangbare kracht, in handen van het individu. 

Dankzij U-Link, ons geavanceerde verbindingssysteem dat alle producten aan elkaar koppelt zonder dat daarvoor verschillende protocollen nodig zijn, bieden we nieuwe mogelijkheden: zo wordt het werk van de installateur, steeds ons eerste referentiepunt, eenvoudiger, terwijl deze steeds op een erg professionele manier kan werken; de eindgebruiker wordt de hoofdrolspeler in zijn eigen leven en heeft totale controle over de automatisering voor een onafhankelijker en autonomer leven.

Voor elke te automatiseren toegang heeft BFT een veilige, innovatieve oplossing voor elke toepassing: intelligente producten voor snel en onmiddellijk beheer, met een aanpak - als specialist in complete toegang - die een grote meerwaarde genereert.

Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan. Laad de pagina opnieuw of probeer het later opnieuw.